Referencer

FOREDRAG FOR “DANSK IDRÆTSPSYKOLOGISK FORUM” OM KONFILKTHÅNDTERING D. 16. NOVEMBER 2019

“Anne satte virkelig gang i nogle gode tanker og reflektioner”
“Annes oplæg var let overskueligt, inden for et emne, der ikke altid er overskueligt”
“Anne havde virkelig mange gode one-liners, som er til at tage med sig ud i den virkelige verden. Derudover var hendes person både behagelig og nærværende”.

INTERNATKURSUS I KONFLIKTHÅNDTERING

Anders Cribb – musikunderviser ved Skanderborg Kulturskole

Vi havde på Skanderborg Kulturskole Anne og hendes kollega ude og holde to kursusdage for os, der handlede om konfliktløsning. Dagene bestod af en god balance mellem teori og praktiske opgaver og ved hjælp af 3 personlige fortællinger/eksempler på konflikter var der hele forløbet igennem en rød tråd, der gjorde pointerne klare og gennemskuelige. Man står efterfølgende tilbage med en større viden og indsigt i hvordan og hvorfor konflikter udvikler sig, og hvordan man kan bidrage til at løse eller nedtrappe en konflikt. Kan klart anbefales:-)

Julie Heebøll Clausen – Kulturskolechef

Vi fik meget ud af jeres oplæg, især. Det var dejligt konkret og praksisnært. Faktisk har vi ikke haft konflikter siden. Ikke at vi plejer at have det, men der har været god arbejdsro til at fokusere på det, der giver værdi for vores elever og kunder. Og det kan jo godt være bemærkelsesværdigt, især set i lyset af at  vi har fået en ny arbejdstidsaftale. Jeg tror det har givet en god fælles forståelse af hvordan man kan nedskalere en konflikt der er på vej. Et fælles ubevidst sprog.

DET PALLIATIVE TEAM

Anbefaling af foredragsholder Anne Rebsdorf – Læs anbefaling her

KURSUS: “SUCCESFULDE PROJEKTER – UDEN KONFLIKTER”

Dorthe Sandberg Madsen – Sagsarkitekt ved Arkitema Architects
Anne Rebsdorf afholdt i september 2015 et internt kursus i kommunikation og konflikthåndtering for nogle af Arkitemas medarbejdere. På dette halvdagskursus fik vi nogle enkle og gode redskaber til at identificere og håndtere forskellige konflikter, både i arbejdssammenhænge, men også af mere privat karakter. Kurset gav med sit indhold og form rum for fortrolige samtaler, hvor deltagerne kunne tale frit og dele følsomme erfaringer om emnet. Ved små enkle øvelser blev det synliggjort, hvad betingelserne er for god kommunikation. Anne Rebsdorf underviser med stor indsigt i emnet og formidler med overblik og erfaring.

FOREDRAG FOR PÅRØRENDE

Gitte Haaning – Koordinator og Fysioterapeut, Kræftrehabiliteringen, Sundhedshuset Silkeborg:
“Jeg vil varmt anbefale Anne Rebsdorf’s foredrag for pårørende. Anne er meget dygtigt til at formidle både den faglige viden og hendes personlige erfaringer med at være pårørende til en alvorligt syg. Vi havde inviteret Anne til et foredrag for pårørende til kræftsyge i Kræftrehabiliteringen i Silkeborg kommune. På en meget fin og professionel måde, lagde Anne op til at involvere de fremmødte og hun styrede foredraget så det vekslede mellem oplæg og debat og inddragelse af de fremmødte. Det fungerede rigtig godt og udover de faglige guldkorn fra Anne fik de fremmødte hinandens erfaringer, og de kunne hhv hente hjælp og bidrage med viden og erfaringer. ”

EN KLIENT EFTER SYSTEMISK OPSTILLING SIGER

Meget lærerigt og spændene metode Anne kan der. Anne er en meget kompetent person. Hun har en dejlig åben og let tilgang til situationen og personen ( mig) det sætter jeg stor pris på. Også skønt hyggeligt lokale. Det er varmt og venligt.

logo dansk psykoterapeutforening
Psykoterapeut og konfliktmægler i Herning, Silkeborg og Viborg

EN LEDER SIGER

”Anne kender meget til udfordringerne og konflikterne i personalegrupper i både mindre og større virksomheder. Jeg vurderer at mit samspil med Anne har været værdifuldt. Prøv selv.”

EN KLIENT SIGER

”Anne bruger hele sig selv som behandler; sin livserfaring på godt og ondt og det har lært mig at turde være menneske i mit eget fag som behandler for ikke a tale om at være det i det største projekt, livet.”