Psykoterapeut

Min erfaring som selvstændig psykoterapeut går 5 år tilbage.

PSYKOTERAPEUT I ÅRHUS
I ØSTJYLLAND

Min erfaring som selvstændig psykoterapeut går 5 år tilbage. Gennem de 5 år har jeg ydet individuel psykoterapi, parterapi og andre former for terapi. Min praksis ligger i Åbyhøj ved Århus i Østjylland, og jeg tager naturligvis klienter fra de omkringliggende byer. Jeg har bl.a. flere klienter fra Hørning og Odder.

Jeg har, efter min uddannelse som psykoterapeut, taget flere kurser, bl.a. i konflikthåndtering. I min praksis som selvstændig psykoterapeut, arbejder jeg flere steder som mægler i kraft af bl.a. min uddannelse som psykoterapeut. Jeg har også givet psykoterapi til sorgramte, misbrugere og pårørende.

PARTERAPI I ØSTJYLLAND

I min praksis i Østjylland giver jeg parterapi til de par, hvor parforholdet ikke længere fungere. Som psykoterapeut kan jeg sætte fokus på de mønstre og mekanismer, der kører i parforholdet. Min baggrund som konfliktmægler gør, at jeg kan mægle, når bølgerne går højt, det er en del af parterapien. Jeg kan gennem psykoterapi, som neutral part, give jer nogle løsningsværktøjer gennem parterapi. Typiske værktøjer i parterapi er samtaler, ændring af vaner i kommunikationen og at være lyttende. Parterapi virker bedst, hvis I påbegynder terapien inden problemerne har slidt for længe på jeres forhold.

PSYKOTERAPI NÆR ÅRHUS I ØSTJYLLAND

Årsagen til at påbegynde psykoterapi kan være mange. En ting er sikkert, et forløb med psykoterapi giver dig nye muligheder i dit liv, og du vil få rigtig meget positivt ud af det, hvis du arbejder aktivt med det. I mine lokaler i Åbyhøj ved Århus i Østjylland har jeg rigtig mange mennesker, som får psykoterapi, fordi de ønsker at få mere ud af deres liv.

Ring til mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe dig, hvis du føler, at dit liv kun kører på halvt blus. Som psykoterapeut har jeg erfaring med psykoterapi både fra egen praksis og fra det private og offentlige erhvervsliv.

EN LEDER SIGER

”Anne kender meget til udfordringerne og konflikterne i personalegrupper i både mindre og større virksomheder. Jeg vurderer at mit samspil med Anne har været værdifuldt. Prøv selv.”

EN KLIENT SIGER

”Anne bruger hele sig selv som behandler; sin livserfaring på godt og ondt og det har lært mig at turde være menneske i mit eget fag som behandler for ikke a tale om at være det i det største projekt, livet.”